Hobby és Sport

Hobby és Sport

Bemutatkozik a Paintballguru

Festékharc, ami hobby és sport is egyben!

Szeretsz paintballozni, de nem találsz olyan magyar paintball webáruházat ahol beszerezhetnéd a szükséges felszereléseket?

Mi is ebbe a problémába ütköztünk tavaly nyáron, amikor saját paintball maszk vásárlását terveztük.

Mivel Magyarországon egy olyan internetes bolt sem üzemelt ahonnan beszerezhető lett volna az általunk kiszemelt maszk, ezért úgy döntöttünk, hogy mi létrehozunk egy online üzletet.

Így alapítottuk meg a paintballguru paintball webshopot, amely által a fő célunk, hogy Magyarország összes paintball kedvelője könnyen hozzájuthasson a paintballozás kellékeihez. 

Nagy vonalakban nézzük át, hogy mire is lehet szüksége egy paintball kedvelőnek, ahhoz, hogy élvezetes játékban legyen része:

A jó játék elengedhetetlen kelléke egy megbízható és pontos marker. Elég kellemetlen játék közben, amikor egy fegyver megakad, félrehord vagy gyenge. A magyar törvényeknek „köszönhetően” sajnos markerekkel jelenleg még nem tudunk szolgálni, de ezen majd szeretnénk változtatni, addig is marker kellékek és kiegészítők terén állunk mindenki rendelkezésére.

A maszk a másik legmeghatározóbb pontja a játéknak. Maszk nélkül nincs játék, jó maszk hiányban pedig élvezhetetlenné válik a csata.

A pályák nagy része olcsóbb, általában nem termál maszkokat ad a játékosok számára, amik viszonylag könnyen párásodnak, idővel karcosak, kopottak lesznek. 2 percen belül bepárásodó, kényelmetlen maszkban a játék egyáltalán nem élvezhető, folyamatosan ki kell menni játék közben kitörölni a párát, majd mire vissza ér a játékos már újra köd van a szeme előtt. Ilyen „élmények” miatt döntöttünk mi is saját maszkok vásárlása mellett.

A maszk esetében nagyon fontos, hogy nagy látószögű termál lencsével legyen szerelve, minél nagyobb területen óvja a fejünket és strapabíró anyagból készüljön.

Kínálatunkban közel 60 maszk közül válogathatnak, az olcsóbb, de megbízható maszkoktól a prémium ár és minőségi szintű maszkokig.  A maszkok kiegészítőit (lencse, napellenző, pánt, páramentesítő) is be tudjuk szerezni.

Ez a nagyon élvezetes és adrenalin termelő játék néha azért fájdalmas is tud lenni. Az ilyen fájdalmak elkerülésében vagy mérséklésében segítenek a protektorok.

Ha nem akarod a játékélményt megszakítani azzal, hogy kimész golyót tölteni, akkor vigyél magaddal tube tartót golyóval teli tubeokkal.

Termékkínálatunkban szinte minden megtalálható, ami a paintballozáshoz szükséges, ha esetleg valamit nem találtok a webshopon, de szükségetek lenne rá, akkor írjatok, mert szinte bármit be tudunk szerezni.

Előnyeink:

  • gyors és barátságos kommunikáció
  • magyar cég, magyar webshop, magyar nyelven történő rendelés, egyeztetés (nem merülhetnek fel nyelvi problémák, félreértések, mint külföldi rendelések esetén)
  • mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden igényt teljesíteni tudjunk
  • versenyképes árak. nincsenek 8-10 EUR-s konverziós költségek az átutalások után, amikkel számolni kell egy külföldről történő rendelés esetén

Szerezd be saját felszerelésedet a paintballgurutól.

Ha Te is szeretnéd bemutatni vállalkozásodat, pályádat vagy csak egy jó cikket ajánlanál, írj nekünk emailt!