Paintball

Paintball

A paintball egy remek csapatépitős tevékenység, amely során paintball markerekkel próbáljuk egymást megjelőlni paintball lövedékek segítségével.
Miért is jó ez?
Hihetetlen mennyiségű adrenalint képes felszabadítania a szervezetben, ami valjuk be igen csak szórakoztató a játék közben.
Ennek köszönhetően megannyi élménnyel gazdagodhatunk. Baráti társaságok vagy céges csapatépitő programként tudjuk ezeket az élményeket a társas kapcsolataink előnyére fordítani.
De kinek köszönhetjük ezt a remek szórakozási lehetőséget?

1981-ben került megrendezésre az első játék 12 versenyzővel, New Hampshire-ben. Itt már olyan paintball pisztolyokkal játszottak, amiket egyaránt használtak erdészek a fák-, illetve gazdák a haszonállatok megjelölésére és a sport szerelmesei egyaránt. A játék neve „Zászlószerzés” volt, aminek első győztese az egyik kezdeményező Ritchie White volt, aki megszerezte az összes zászlót egyetlen lövés nélkül. Ennek a játéknak az alapötlete Bob Gumsey sportszergyáros, Hayes Noel tőzsdeügynök és Charles Gaines író közös ötlete alapján kelt életre. Ha érdekel a paintball története akkor kattints rá: Paintball történelem

A legnépszerübb paintball játékfajták:


Bérjátszatás
Ez a klasszikus forma, amikor elmegyünk egy számunkra szimpatikus paintball páyára és a barátainkkal játszunk egy jót.
Itt különböző paintball játékformákat játszhatunk, amit a játékmesterek tájékoztatásul elmondanak a számunkra.
Fontos megjegyeznünk, hogy a felszerelek minősége, a pálya struktúrája nagyban befolyásolja a játék minőségét.
Ezeket szemelött tartva, válasszuk ki a pályát és az ezt képviselő céget. 
Népszerű szolgáltatásaink: céges csapatépítés, baráti társaságok, legénybúcsú, lánybúcsú, külfőldi csapatok egésznapos programja.

Airball
A paintball csapatsport változata.
Az airballra kialakított pálya egy 35x 45 terület, melyen megtervezetten, pályaterv alapján felfújható fedezékek vannak felállítva.
Ezek között játszhatunk 2x 3 v. 2x5 fős csapatelosztásban, adott időre, adott pontig.

Woodsball/ Recball
blablabal

Magfed
Mi az? Míg a Mag-táplálás követi a paintball alapvető formátumát, a fegyverek kissé eltérnek. ... A magazinok legfeljebb 20 festéklabdát tartanak ellentétben a 200 garattel. Általában véve azok, akik a Mag-feed-et választják, sokkal több taktikai játékossá válnak a gyakori lőszer-utántöltések miatt.

Scenario/ Big game
blablabal

Training for Engagement ( T4E )
A T4E a „Training for Engagement”, az új Umarex generációs csúcskategóriás edzőfegyverek kréta, gumi és paintballs számára. Ezek a fegyverek borsgolyókat is vesznek, amelyek ideálisak az önvédelemhez. A CO2-patronok táplálékával, amelyek a modelltől függően 4-16 Jule fojtó energiát szolgáltatnak, reális visszacsatoló hatást generálnak.

A bűnüldözés terén érdemes a problémamentes, hatékony képzés a valódi vészhelyzetekre. A Walther PPQ M2 9 mm-es Luger-ben, amelyet speciális egységek és a rendészeti hatóságok szolgálati pisztolynak ítéltek meg, most már elérhető .43 kaliberű T4E verzióban! Végül megvalósítható a reális, biztonságos és olcsó képzés.

És az otthoni biztonság érdekében az új Home Defense Revolver 50. Ez a nagy kaliberű pisztoly valódi erőmű - tökéletes önvédelemhez a saját négy falán.

Kik játszhatnak paintballt?

- 9-99 éves
blablabal

- Gyerek paintball 9 éves korig
blablabal

Mennyire biztonságos- Paintball biztonsági előírások

blablabal

Koronavírus és a paintball

blablabal

Patriots Paintball- paintball játékok szervezése

blablabal