Paintball lőszer nagykereskedelem- lőszerekről általában

paintball, paintball golyó, paintball lövedék, festék, paintball lőszer, nagykereskedelem, kiskereskedelem, paintball shop, milyet vegyek

Paintball golyót 6500 Ft- 11.500 Ft között tudtok beszerezni az online paintball webshop oldalon vagy személyesen a paintball szaküzletben.

De mire kell figyelni, és mi egyáltalán az a paintball golyó?

A paintball golyónak több neve is létezhet: paintball lőszer, festék, festéklövedék, paintballs...

A paintball golyó minősége és összetevője

A paintball golyó egy zselatin kapszula, amiben ételszínezék található. Teljesen ártalmatlan a környezetre, hiszen szigorú ellenőrzéseken megy át a paintball golyó, tehát kijelenthetjük, hogy teljes mértékben környezetbarát.

Tökéletes gömb alak és a megfelelő sűrűségű töltet, ezek azok a feltételek aminek meg kell felelnie egy jó festéklövedéknek. A héj megfelelő szilárdságúnak (keménységű) kell, hogy legyen, hiszen a torkolati erőknek is ellen kell állniuk.

Nincs is idegesítőbb dolog, amikor a csőben vagy a tárban összetörik a paintball golyó a silány minőség miatt. Az sem jó, ha túl kemény, hiszen lepattan az ellenfélről azaz banszol (angolul: bounce).

A jó töltet sűrű, jól látható az ellenfélen, kb. 50 forintos nagyságú foltot hagy, ezt nevezzük találatnak.

A töltet mindig élénk színű. A piros és a vörös szín tiltott. Miért? Ne lehessen összekeverni a vérrel, hiszen egy észre nem vett baleset súlyosabb következményekkel is járhat.

A paintball golyó mérete és típusai

A paintball golyó méretei lehetnek .68 és .50 kaliberűek. A .68 kaliber a legelterjedtebb szinte mindenhol ezzel mennek a játékok a paintball pályákon.

A .50 kalibert Mi a gyermek paintball játékok során használjuk JT SplatMaster paintball rugós puskákkal.

A Hazai Paintball szaküzletben a Paintball Shop oldalán többféle paintball lőszert is betudunk szerezni.

Ami még érdelkelhet: 
Paintball palackok- milyet vegyünk?
A jó paintball maszk