Húsdaráló kupa Tökölön

Húsdaráló kupa Tökölön

Mi is az a Húsdaráló kupa?!

Megszámlálhatatlan levelet kaptunk a fenti kérdéskörben, tehát alant egy bő lére eresztett összefoglaló:

A Húsdaráló kupa ötlet magvát egy hintaszékben hátradőlős, sörhabbal jól bekent délután a nosztalgia harmatos könycseppjei szökkentették szárba.

Eszünkbe jutottak nagy idők, nagy csaták, amikor még nem a lufik között nejlondzsörzében hajtottuk a pontokat, hanem a Patriots kupán a Tököli Laktanyában, vagy éppanséggel a Pb 23-pályán össz-marker nemben, kicsit bozótos, kicsit poros csetepatékat vívtunk.

Nem számított a marker, a csilli-villi felszerelés, akár alkalmi csapatok szerveződtek bérmarkerrel, kevésbé vagy erősen hobbi szinten festéket kenegető sporttársak jól összeszokott vagy rögtönzött csapatformációban ostromolták egymás bázisát.
Jól szórakoztunk, mókáztunk, kacagtunk.

Az égen pajkos bárányfelhők legelészték a vigyorgó nap nektársugarait, eközben néha eléggé meglepő eredmények születtek amik az egyik csapatnak rajzolták a másiknak meg tépázták a magabiztos mosolyát.

Emígyen felbuzdúlva a gondolatokat tett követte és miután Mészáros Lajost (az integalaktikus paintballélet eleddig méltatlanul háttérbe húzódó néma ószeresét a sarokról) is sorainkban tudhattuk életre hívtuk az említett szép emlékű versenyek szellemében a Húsdaráló kupát.

 

Ideje:
2013.06.22.

Kapunyitás:
7:00.

Csapatkapitányi megbeszélés:
8:45

Első játék:
9:00

Helyszine:
Patriots Paintball tököli laktanyában lévő pályakomplexuma, ezen belül is a legendás „kábeldobos” pálya.

Szabályok:
300 fps
12 bps

Bármilyen markernemben (mechanikus, elektromos, pumpás, csúzli, parittya) ,formációban felálló 4fős csapatok (több fő, tartalék lehetséges csapatonként) 2 nyert pontig tartó körmérkőzése.

Időlimit:
5perc/ pont.

A játék tisztaságára pályabírók ügyelnek.

Minden találat találatnak számít, a találat törlésért 2 az1ért, találattal tovább játszásért 1 az 1ért büntetést alkalmazunk.

Markert, felszerelést csak élő játékosok cserélhetnek a pályán, lelőtt játékos úgynevetett „deadman's talk” 1 az 1 ért büntetést kap.

A pályán és környékén csak marker és festék alkalmazható, más oda nem illő eszköz (kés, balta, bumeráng, mozsárágyú, hang gránát egyéb személybiztonságra veszélyes eszköz nem vihető fel, kritikus esetben kizárással jutalmazzuk)

Durva szabálytalanság, sportszerűtlen viselkedés :

1,full égő;
2,azonnali körvesztéssel jár.
(1 az 1 ért = szabálytalankodó játékos+ hozzá a pályán legközelebb álló játékos kiállítása,
2 az 1ért = szabálytalankodó játékos+ hozzá a pályán legközelebb álló 2 játékos kiállítása.)

A játék típusa:
„ foglald el az ellenfél bázisát”, azaz az ellenfél bázisára való bejutás és adott pont elfoglalása köridőn (5perc) belül.

Amennyiben ez nem sikerül úgy a kilőtt emberek arányában dől el a pont sorsa (egyenlő számú kilőtt ember esetén pont-újrajátszás 3 perc limittel).
Szabálytalanul beállított marker pontvesztéssel jár (a beállításban segítünk ha szükség van rá) chronót biztosítunk.

A patriotsnak köszönhetően 4féle árfekvésű festék lesz kapható, hogy igazán zsebbarát is legyen a kupa ne csak szórakoztató.

A nevezési díj 12.000.- Ft/ csapat.

Ha nincs markered, markeretek az sem gond, 1500 Ft ellenében bérmarkert és maszkot tudunk biztosítani akár több csapatnyit is.

A díjazás kupa + érem és az elmaradhatatlan örök dicsőség, meghatározó élmény a legkiválóbban hentelő és mészároló "húsdaráló" csapatnak és persze a pépentisztelt többi versengőnek is.

Infó / nevezés:

Szőke József 06/20-928-8238
pbstaff@freemail.hu