A Szövetkezet Big Game beszámoló

A Szövetkezet Big Game beszámoló

Megvolt, megéltük, átéltük!

Egy remek hangulatú paintball Big Game játék ami annyi viszontagság, időpont tologatás, rászervezés, elé szervezés, vacak időjárás után is „hozta” azt amit hoznia kellett, a remek hangulatot!

Lássunk egy kis történelmi visszatekintést!

Egy unalmas téli estén egy közösségi oldalas trollkodós beszélgetés közben, valahogy arra terelődött a szó, hogy megint minden sz@r, semmi sem olyan mint régen volt!

Elfogytak a bozótból az emberek, akkor jött az ötlet, hogy felejtsük el az enyém, tied na meg a jó öreg dögöljön meg a másik lova dolgot. Jött az ötlet, hogy csináljunk valamit KÖZÖSEN a tisztelt játékosok örömére, ebből lett később A SZÖVETKEZET.

A koncepció pofon egyszerű volt, olcsót és egyszerűt jól és nagyszerűen! A végeredmény megszületett egy leegyszerűsített oda- vissza játék egy nagy kapacitású visszaálló járművel.

Az alap megvolt, elindult a hype és a szervezés....

És akkor elérkezik a játék napja...

.... Szép, tiszta kellemes hőmérséklet az emberek gyűlnek és gyűlnek, 159 főnél álltunk meg, kicsit elszomorodtunk hogy nem lett meg a 200, de szerintünk ez is sokkal de sokkal jobb volt mint az elmúlt évek eredményei!

Itt már látszott mindenkinek az  arcán a „fasza lesz ez”.

Az égiek valószínűleg azt akarták hogy ezen a vidám reggelen inkább próbálkozzunk a rizstermesztéssel mint a paintballal mert a tervezett kezdés előtt negyed órával, nagy mennyiségű vizet zúdított ránk!

Ez a performansz az eső részéről rá is nyomta a bélyegét az életkedvünkre.
Amíg a játékosok a büfében vagy a klubházban vagy az autóikban élvezték a túlnyomóan nedves időjárást, Mi négyen álltunk az esőben és sűrűn felhoztuk a nettó sz.... szófordulatot.

Laza egy óra elteltével miszter eső úgy érezte, neki most mennie kell , de jött helyette a haverja a 30 fok!

Végre eljött a Mi időnk és elkezdhettük amiért összegyűltünk aznap.

Mivel volt egy fajta csúszás, elkövettünk egy nagy hibát, kapkodva tartottuk az eligazítást, így a játékosok az első körben kicsit kaotikusan nyomták, de a mosoly és a festék ott volt az arcokon.

Menet közben az alap koncepciót – utólag nézve nagyon helyesen – átdolgoztuk és a kettes számú visszaállási pontot felszámoltuk, helyette a teherautót neveztük ki mozgó vegyes vissza állási pontnak.

Egy „további forradalmi újítást” is bevezettünk, ami nem más volt mint a menet közbeni levegő töltési lehetőség az autón, lett is nagy sikere! További pozitív visszajelzéseket kaptunk a felvezetett visszaállásról ami minimalizálta annak a lehetőségét, hogy a visszaállás pillanatában rommá lőjék a visszaállókat és arról, hogy az autó rugalmasan értelmezte a visszaállási pontokat.

Ahol „balhét” látott a pályán, az egyik felén letette az egyik csapatot, a másik felén pedig a másikat, így sűríthető és folyamatosan pörgős szinten tartható játék volt.
Három felvonás volt a Szövetkezet napján, összesen majdnem 7 óra folyamatos játék mellett.

Köszönetet mondunk a Nexit büfének a babgulyásért, NEKTEK mint játékosoknak, a segítőknek és a napsütésnek! Ha szeretnétek, találkozhatunk még idén ősszel Székesfehérváron!

További képek a Facebookon Dudás József jóvoltából: A Szövetkezet Big Game

Kartársi üdvözlettel:
Alba Paintball
Patriots Paintball