A Szövetkezet Big Game beszámoló

2013-05-22 11:23:22

Megvolt, megéltük, átéltük!

Megvolt, megéltük, átéltük!
Egy remek hangulatú paintball Big Game játék ami annyi viszontagság, időpont tologatás, rászervezés, elé szervezés, vacak időjárás után is „hozta” azt amit hoznia kellett, a remek hangulatot!
Lássunk egy kis történelmi visszatekintést!
Egy unalmas téli estén egy közösségi oldalas trollkodós beszélgetés közben, valahogy arra terelődött a szó, hogy megint minden sz@r, semmi sem olyan mint régen volt!
Elfogytak a bozótból az emberek, akkor jött az ötlet, hogy felejtsük el az enyém, tied na meg a jó öreg dögöljön meg a másik lova dolgot. Jött az ötlet, hogy csináljunk valamit KÖZÖSEN a tisztelt játékosok örömére, ebből lett később A SZÖVETKEZET.
A koncepció pofon egyszerű volt, olcsót és egyszerűt jól és nagyszerűen!
A végeredmény megszületett egy leegyszerűsített oda- vissza játék egy nagy kapacitású visszaálló járművel.
Az alap megvolt, elindult a hype és a szervezés....

És akkor elérkezik a játék napja...
.... Szép, tiszta kellemes hőmérséklet az emberek gyűlnek és gyűlnek, 159 főnél álltunk meg, kicsit elszomorodtunk hogy nem lett meg a 200, de szerintünk ez is sokkal de sokkal jobb volt mint az elmúlt évek eredményei!
Itt már látszott mindenkinek az  arcán a „fasza lesz ez”.
Az égiek valószínűleg azt akarták hogy ezen a vidám reggelen inkább próbálkozzunk a rizstermesztéssel mint a paintballal mert a tervezett kezdés előtt negyed órával, nagy mennyiségű vizet zúdított ránk!
Ez a performansz az eső részéről rá is nyomta a bélyegét az életkedvünkre.
Amíg a játékosok a büfében vagy a klubházban vagy az autóikban élvezték a túlnyomóan nedves időjárást, Mi négyen álltunk az esőben és sűrűn felhoztuk a nettó sz.... szófordulatot.
Laza egy óra elteltével miszter eső úgy érezte, neki most mennie kell , de jött helyette a haverja a 30 fok!
Végre eljött a Mi időnk és elkezdhettük amiért összegyűltünk aznap.
Mivel volt egy fajta csúszás, elkövettünk egy nagy hibát, kapkodva tartottuk az eligazítást, így a játékosok az első körben kicsit kaotikusan nyomták, de a mosoly és a festék ott volt az arcokon.
Menet közben az alap koncepciót – utólag nézve nagyon helyesen – átdolgoztuk és a kettes számú visszaállási pontot felszámoltuk, helyette a teherautót neveztük ki mozgó vegyes vissza állási pontnak.
Egy „további forradalmi újítást” is bevezettünk, ami nem más volt mint a menet közbeni levegő töltési lehetőség az autón, lett is nagy sikere!
További pozitív visszajelzéseket kaptunk a felvezetett visszaállásról ami minimalizálta annak a lehetőségét, hogy a visszaállás pillanatában rommá lőjék a visszaállókat és arról, hogy az autó rugalmasan értelmezte a visszaállási pontokat.
Ahol „balhét” látott a pályán, az egyik felén letette az egyik csapatot, a másik felén pedig a másikat, így sűríthető és folyamatosan pörgős szinten tartható játék volt.
Három felvonás volt a Szövetkezet napján, összesen majdnem 7 óra folyamatos játék mellett.

 

Köszönetet mondunk a Nexit büfének a babgulyásért, NEKTEK mint játékosoknak, a segítőknek és a napsütésnek!
Ha szeretnétek, találkozhatunk még idén ősszel Székesfehérváron!

Készültek képek is a Szövetkezet Paintball Big Game rendezvényről, amit a linkre kattintva elérhettek: A Szövetkezet 

További képek a Facebookon Dudás József jóvoltából: A Szövetkezet Big Game

Kartársi üdvözlettel:
Alba Paintball
Patriots Paintball

To the top of the page

Pályafoglalás

Név

Telefon

E-mail

Paintball pálya

Dátum

Létszám

Megjegyzés

Kérjük írja ide az eredményt!
Pályafoglalás