Lézerharc Játékra jelentkezés: +36-20-555-2502

Lézerharc árak

2 óra játék    3000 Ft   min. 10 fő
3 óra játék    4000 Ft   min. 10 fő
4 óra játék    5000 Ft   min.   8 fő

Csomagajánlat születésnapra, osztályoknak, csapatépítésre:

18 éves kor alatt

2 órára

  • 10-20 fő között 35.000 Ft
  • 20-30 fő között 45.000 Ft  (20 felszereléssel)

18 éves kor felett

2 órára

  • 10-20 fő között 45.000 Ft
  • 20-30 fő között 55.000 Ft  (20 felszereléssel)

2 óránál hosszabb, vagy 30 főnél magasabb létszám esetén kérjenek egyedi árajánlatot
Helyszíneinken kizárólag készpénzes fizetést fogadunk el. Előzetes egyeztetés után átutalásos fizetésre is van lehetőség.
Szervezőnek ingyenes a játék 10 fő felett 

Programok

Stratégiai lézerharc

A lézerharc továbbfejlesztett változata, ahol GPS, térkép és Adó-vevő használatával egész „hadmozdulatokat” modellezhetünk.
Orvos, mesterlövész, VIP, valamint további karakterek és speciális funkciók, hangeffektusok használatával egyedivé tehetjük a játékot. Kialakítunk 2 csapatot.
A csapatokon belül két alegységet hozunk létre, akik adóvevővel kommunikálnak egymással. A csapatoknak biztosítunk térképeket, amin látható a stratégiailag kiemelkedően fontos anyagok elhelyezkedése.
A GPS-ekben a pontos helyük, koordinátájuk is be van táplálva, hogy a kutató egységek megtalálhassák és még a játékidő vége előtt a V.I.P. személy a bázisra juttassa.
Természetesen mindkét csapatnak ugyanazon anyagokat kell megszerezniük egy igazán életszerű háborús helyzetben.
A lézerharc ezen fajtája komoly stratégiai tervezést igényel, céges tréningekre kifejezetten ajánljuk.
A stratégiai játékhoz biztosítunk 4 db GPS-t, 4 db adó-vevőt, nagy felbontású térképet az adott területről, „bevetési parancsot” és megfelelő információkat.
A játék 2 játszmából áll, így a csapatok az első játék után le tudják vonni a következtetéseket és a következő játék előtt azokat felhasználva egy ütőképesebb stratégiát alkotva még hatékonyabban tudnak „harcolni”.

A stratégiai játék 3-4 óra időt vesz igénybe.
A stratégiai program felára a felszereléseken felül: 50.000 Ft

Felszerelések

A lézer fegyver felépítése, részei:

egészségre, szemre ártalmatlan infrasugaras technológia, leszerelhető vállpánt, választható hangeffektek, találatérzékelés, találat visszajelzés, gyors rádióhullámos programozás, vezeték nélküli kommunikáció a fejérzékelő és a fegyver között, letölthető statisztikák, gránátvető és reload funkció

A találat visszajelző fejérzékelő részei:

3 érzékelő a 360 fokos találatérzékelésért, állítható méret, vezeték nélküli kommunikáció a fegyverrel

A lézerhac játék előnyei:

nincs életkorhoz kötve, nem jár semmilyen fájdalommal, nincs semmilyen káros hatása a környezetre, nincs semmilyen káros hatása az emberi testre, nem kell semmilyen védőfelszerelést használni (overált vagy maszkot), az alkalmazott software-nek köszönhetően rengeteg a játéklehetőség és effektek, zárt helyen is használható, letölthető statisztikák

Mi is a lézerharc?

A legújabb technikai vívmányokat felsorakoztató, modern játék, amelyet bátran ajánlunk kortól függetlenül! A játék során a klasszikus számháborúra hasonlító izgalmas csatában lehet részünk, vagy akár komoly stratégiát fölállítva harcolhatunk a másik csapat ellen.        
A lézerharc a játékosokra és a környezetre is teljesen ártalmatlan. Hotelek, szállodák udvarában, közvetlen környezetében, akár a belvárosban, erdőkben is szabadon játszható.
Fájdalmas nyomokat nem hagy, és a környezetet sem károsítja. Védőfelszerelésre éppen ezért nincs szükség! Igény szerint a játék végén, mindenki névre szóló kiértékelést kap, amelyből név szerint kiderül ki-kit hányszor talált el, illetve egyéb statisztikák lekérése is lehetséges.

A játék során a csapatok megkülönböztetésére eltérő színű test szalagot adunk.

IGÉNY ESETÉN EGYEDILEG EGYEZTETVE KITELEPÜLÜNK KÜLÖNBÖZŐ HELYSZÍNEKRE
AMENNYIBEN NINCS ELEGENDŐ FEDEZÉK A TERÜLETEN, FELFÚJHATÓ MOBIL FEDEZÉKEKET IS TUDUNK BIZTOSÍTANI.

AZ ÁRAKAT EGYEDILEG PONTOSÍTJUK.

Lehetőséget biztosítunk grillezéshez, bográcsozáshoz:

500 Ft/fő         
Ételt-italt és az evőeszközöket a játékos biztosítja, mi biztosítjuk a szükséges feltételeket (asztal, bogrács, grillrács, faszén, faanyag, stb…)

2.500 Ft/fő
Ételt-italt mi biztosítjuk, játék ideje alatt, mi elkészítjük az ételt, és kikészítjük az italokat (alkoholmentes). Frissen készített ételek várják a résztvevőket a játék végeztével, melyet korlátlan italfogyasztással öblíthetnek le. (étkezés időtartama 2 óra)

3.500 Ft/fő       
Ételt-italt mi biztosítjuk, játék ideje alatt, mi elkészítjük az ételt, és kikészítjük az italokat (alkoholmentes és alkoholos). Frissen készített ételek várják a résztvevőket a játék végeztével, melyet korlátlan italfogyasztással öblíthetnek le. (étkezés időtartama 2 óra)

Az árak az Áfa-t nem tartalmazzák.

Játékra jelentkezés: +36-20-555-2502


 

To the top of the page

Pályafoglalás

Név

Telefon

E-mail

Paintball pálya

Dátum

Létszám

Megjegyzés

Kérjük írja ide az eredményt!
Pályafoglalás