Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Feb 6 2010, 15:27 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Cserfes Csoport: Fórum Tag Hozzászólások: 85 Csatlakozott: 18-June 09 Lakóhely: Székesfehérvár \ Budapest Azonosító: 904 Csapat: Budapest White Angels Marker: Smart Parts |
Nálam ugyanaz van most mint Colinál, sztem teljesen jó
-------------------- takonykóc suhanc szájkaratés fehér angyalokhoz tartozú egyén...a Lavente meg a Joe szerint XD
|
|
|
|
Feb 5 2010, 18:16 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Grafomán paintballfüggő Csoport: Fórum Tag Hozzászólások: 541 Csatlakozott: 29-January 09 Lakóhely: Magyarország/Sárszentmiklós Azonosító: 177 Csapat: EXwoods Team Marker: Dangerous Power |
Hűha! Most jót kérdeztél. nekem "mezei" Pure Energy 3000 PSI reg van a "mezei" alu palackomon.
A hossza, nekem pont jó, bár lehetne kicsit rövidebb. Megbízhatóság? Eddig gondom nem volt vele (2éve használom ezt a palackot/reget). Súly: ezt szerintem hagyjuk! Két negatívum: nem járt hozzá töltőcsonk védő kupak és a menete "érzékeny". Feszített állapotban (on/off nélküli ASA) nikkelezése forgácsolódik és idővel előtűnik a "rézvalóság". Szétszerelése könnyű, két ászokcsavar rögzíti a takarólemezt (szoknyát), működése klasszikus tányérrugók egymásra forgatott rendszere. (Angyal miatt játszottam már velük.) És ha szabad, akkor az én favoritom, ebben a tárgykörben ez: Ninja Adjustable Regulator 4500 PSI Oka egyszerű: Kicsi, rövid, könnyen állítható kimeneti nyomás (450-850 PSI). Ára is baráti. -------------------- http://paintballaddict.wordpress.com/
http://festeklovesz.info/ "Kezelj úgy minden helyzetet, mint egy kutya! Amit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni azt hugyozd le, és menj tovább!" |
|
|
|
Feb 5 2010, 10:54 AM
Létrehozva:
|
|
![]() A számítógépező arc. XD Csoport: Admin Hozzászólások: 954 Csatlakozott: 2-April 09 Lakóhely: Magyarország/Budapest Azonosító: 562 Csapat: Budapest Stoneface Marker: Proto |
Ezzel kapcsolatban kinek mi a tapasztalata?
(Hossz, megbizhatóság, súly, óra) Sztetek mit érdemes venni és mit nem? Nekem stock regem van, amit a dye throttle-hez adtak, tul sok erdekeset nem tudok elmondani rola. A hosszal nincs gond, az ora konnyen olvashato, a reg megbizhato, de nehezebb az atlagnal. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 11th September 2010 - 04:02 AM |