IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

Reply to this topicStart new topic
> Regulátorok
mz_
hozzászólás Feb 6 2010, 15:27 PM
Létrehozva: #1

Cserfes
Csoport kép

Csoport: Fórum Tag
Lakóhely: Székesfehérvár \ Budapest
Azonosító: 904
Csapat: Budapest White Angels
Marker: Smart Parts

Nálam ugyanaz van most mint Colinál, sztem teljesen jó smile.gif sőteddig nekem ez a legjobb, előtte használtam Crossfire-t , na azon nyomorék egy óra volt.....még előbb pedig azt mint Tace, na azt a reget gyuloltem, tul hosszu volt, el is csereltem egy rovidebbre egy hosszú kezű úriemberrel, de sztem a reg igazabol nem sokat számít:) ha igen akkor szerintetek mit?

--------------------
takonykóc suhanc szájkaratés fehér angyalokhoz tartozú egyén...a Lavente meg a Joe szerint XD
Go to the top of the page

+Quote Post
Tacepao
hozzászólás Feb 5 2010, 18:16 PM
Létrehozva: #2

Grafomán paintballfüggő
Csoport kép

Csoport: Fórum Tag
Lakóhely: Magyarország/Sárszentmiklós
Azonosító: 177
Csapat: EXwoods Team
Marker: Dangerous Power

Hűha! Most jót kérdeztél. nekem "mezei" Pure Energy 3000 PSI reg van a "mezei" alu palackomon.
A hossza, nekem pont jó, bár lehetne kicsit rövidebb. Megbízhatóság? Eddig gondom nem volt vele (2éve használom ezt a palackot/reget).
Súly: ezt szerintem hagyjuk! wink.gif Óra: mérete pont jó, se kicsi, se nagy - nem tökéletes szememnek - megfelelő. Fekete számlap, fehér rovátkolással, sárga mutató. Még elkoszolódott, homályos maszk plexin keresztül is biztonságosan leolvasható.
Két negatívum: nem járt hozzá töltőcsonk védő kupak és a menete "érzékeny". Feszített állapotban (on/off nélküli ASA) nikkelezése forgácsolódik és idővel előtűnik a "rézvalóság". Szétszerelése könnyű, két ászokcsavar rögzíti a takarólemezt (szoknyát), működése klasszikus tányérrugók egymásra forgatott rendszere. (Angyal miatt játszottam már velük.)

És ha szabad, akkor az én favoritom, ebben a tárgykörben ez:
Ninja Adjustable Regulator 4500 PSI
Oka egyszerű:
Kicsi, rövid, könnyen állítható kimeneti nyomás (450-850 PSI). Ára is baráti. smile.gif

--------------------
http://paintballaddict.wordpress.com/

http://festeklovesz.info/

"Kezelj úgy minden helyzetet, mint egy kutya! Amit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni azt hugyozd le, és menj tovább!"

+Quote Post
Coli
hozzászólás Feb 5 2010, 10:54 AM
Létrehozva: #3

A számítógépező arc. XD
Csoport kép

Csoport: Admin
Lakóhely: Magyarország/Budapest
Azonosító: 562
Csapat: Budapest Stoneface
Marker: Proto

Ezzel kapcsolatban kinek mi a tapasztalata?
(Hossz, megbizhatóság, súly, óra)
Sztetek mit érdemes venni és mit nem?

Nekem stock regem van, amit a dye throttle-hez adtak, tul sok erdekeset nem tudok elmondani rola.
A hosszal nincs gond, az ora konnyen olvashato, a reg megbizhato, de nehezebb az atlagnal.

--------------------
MPL Team
www.paintball-liga.hu

"He who stands with me shall be my brother."
Warhammer 40k

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

RSS Szöveges verzió A pontos idő: 11th September 2010 - 04:02 AM